Svět rustikálních konferenčních stoků je tu pro vás

Každý z nás má svůj byt, či dům vybavený nábytkem. Všichni máme nějakou kuchyňskou linku. Někdo malou, někdo velkou, jiní ji mají supermoderní se všemi vymoženostmi, jiným ještě dosluhuje stařičká linka, která původně patřila k výbavě bytu. A ač se naše linky různí, všem slouží ke stejnému účelu. Máme v nich nádobí, prostě talíře, hrnce, poklice, příbory a vařečky, třeba také kafe a cukr a mouku. Nebo jídelní stůl. Ten také najdeme ve všech domácnostech, snad tedy kromě lidí z malých garsoniér, kde na něj prostor není. Ale pokud tedy máme stůl jídelní, co u něj všichni děláme? Prostě u něj sedíme a jíme, vždyť je to stůl jídelní. Nebojte, nebudeme tady jmenovat každou skříň, nebo postel. Přejdeme k jádru věci. Konferenční stolek. Všichni víme, o co se jedná a všichni ho máme. Přesto ten název – konferenční. Jistě u něj nikdo z nás nepořádá žádné konference. Jde o zažitý název pro odkládací stolek. Jenže v dnešní době je to právě kus nábytku, který v každé rodině je využívaný jinak, každý od něj očekává něco jiného a má také jiné představy o jeho vzhledu a funkčnosti.

stolek

V některých domácnostech se u něj běžně lidé stravují. Prostě nemůžou být bez televize třeba ani chvíli, tak místo aby zasedli k jídelnímu stolu, tak šup do obýváku ke konferenčnímu stolku. Potom jsou to také lidé z garsoniér, kde pro ně jiná možnost ani není. Někdo u tohoto stolku pouze pije kafe, čaj, přijímá návštěvy a servíruje pohoštění. V některých domácnostech je konferenční stolek nepřetržitě zavalen nálepkami nadšeného sběratele etiket. Jinde je běžné se povalovat u televize a nohy při tom hodit na stolek. Část lidí, co si nosí práci domů u něj po večerech pracuje. Běžně u něj třeba také školáci píšou úkoly, protože na ně dohlíží rodiče, kterým se nechce jít do jejich pokojíku.

stolek

Někde je stolek posvátný a nikdo si tam nedovolí ani nic jíst, ani popíjet, natož na něj házet nohy. A jsou i domácnosti s dětmi tak živými, že jim běžně běhají i po tomto stolku a skáčou z něho. Přesto pro vás všechny, kteří se tak lišíte využíváním svého konferenčního stolku, máme nabídku rustikálních stolků z masívu. Je pevný, takže si na něj můžete dát nohy i děti po něm můžou skákat, je exkluzivní, takže vás bude před návštěvami dobře reprezentovat, dá se dobře udržovat, takže snese i vaše každodenní večeře. Konferenční stolek rustikální je prostě pro každého.